Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Холодна Юлія Євгеніївна

Доцент кафедри

ХОЛОДНА Юлія Євгеніївна

кандидат економічних наук, доцент

Е-mail: kholodnayajulia@gmail.com

Навчальні дисципліни: Фінанси, Фінансовий маркетинг, Цифровий маркетинг в фінансовій системі, Страхування

Наукові інтереси: Формування загальної стратегії управління фінансовими ризиками, дослідження цифрових технологій в сучасній  маркетинговій практиці, аналіз  страхового ринку та актуальних фінансових послуг  в сучасних умовах дослідження розвитку Інтернет технологій в банківському секторі України.

Відповідність НПП п. 38 Ліцензійних умов: 5 пунктів (п.1, п.3, п.4,  п.9, п.12).

Додаткова інформація: Є автором понад 70 друкованих праць, в тому числі є співавтором 4 монографій за профілем кафедри, 1 навчального посібника та понад 25 наукових статей, серед яких 3 опубліковані в журналах, що реферуються в базах Scopus, Web of Science Core Collection. Здійснювала керівництво студентом-переможцем І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за напрямком «Фінансова безпека» у 2021-2022 рр, приймала участь у складі журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Державні фінанси”(ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019 р.), була Членом апеляційної комісії ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади “Фінанси і кредит” (спеціальність “Фінанси, банківська справа і страхування” (ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019 р.) .

Проходила підвищення кваліфікації і отримала диплом магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (2019 р.). Виконує функції керівника практикою студентів.

Ідентифікатори у наукометричних базах:

ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7160-5782

Google Scholar: http://scholar.google.com.ua/citations?user=T__Zi6cgAAAAJ&hl=ru

Нагороди, подяки, відзнаки: Подяка директора департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації (2016 р.).Подяка міністерства освіти і науки України (2017 р.).

Скріншоти документів:

Документи-Холодна