Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

26.03.2024 р. відбулась офлайн екскурсія здобувачів освіти до Управління боротби з контрабандою та порушеннями митних правил Харківської митниці

26.03.2024 р. здобувачі освіти 1-4 курсів ОП “Митна справа” завітали до Управління боротби з контрабандою та порушеннями митних правил Харківської митниці, щоб познайомитися з фахівцями управління, поспілкуватися та отримати нові знання.

Студенти мали унікальну можливість ознайомитися з реальними кейсами та взаємодіяти з досвідченими фахівцями у сфері боротьби з контрабандою. В.о. першого заступника начальника Харківської митниці Руслан Мороз разом зі співробітниками підрозділу не тільки зустріли та привітали студентів, а й разом з ними активно включилися в освітній процес, розглядаючи випадки виявлення контрабанди та факти виявлення товарів з приховуванням від митного контролю, аналізуючи місця схованок та розбираючи процес отримання оперативної інформації та відповідно проведення спільних заходів з правоохоронними органами України та митними установами країн світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *